Asbestrenovatie

Heeft u asbest in uw bedrijfshal, stal, schuur of woning? Dan is het noodzakelijk om dit te laten verwijderen, daarvoor bent u bij Viemat aan het juiste adres. In samenwerking met gecertificeerde partners renoveren wij uw asbestdak met asbesthoudende golfplaten volgens de juiste procedures. U kunt gemakkelijk een offerte opvragen via onze website of lees verder voor meer informatie!

Offerte aanvragen asbest renovatie

Werkwijze asbest verwijderen en nieuw dak plaatsen

Een bezoek van VIEMAT

Vermoed u dat uw bedrijfshal, stal, schuur of woning asbest bevat? Een medewerker van VIEMAT kan inschatten of er sprake is van asbestverdacht materiaal in uw schuur of woning.

Een asbestinventarisatie en rapportage

Voor het officieel vaststellen van het asbest komt er in opdracht van VIEMAT een onafhankelijke partij een asbestinventarisatie doen. De inventarisatie vindt plaats om een asbestbron te benoemen, het type asbest te constateren en de hoeveelheid te bepalen. De rapportage geeft informatie aan de diverse partijen, zoals de gemeente en het asbestsaneringsbedrijf. Daarnaast is het rapport essentieel om in aanmerking te komen voor subsidie bij het verwijderen van asbest.

Sloopmelding

Wanneer er sprake is van asbest en dit verwijderd gaat worden, is een sloopmelding verplicht. Uiteraard neemt VIEMAT dit voor rekening.

Asbestsanering

Een van onze professionele, gecertificeerde partners verwijdert (sanering) het asbest volgens de daarvoor geldende normen. De sanering wordt door een derde, onafhankelijke partij vrijgegeven. Vanaf dit moment weet u dat uw dak veilig en schoon, zonder asbest is.

Asbest dak vervangen?

VIEMAT kan uiteraard ook het nieuwe dak verzorgen. Of u nu op zoek bent naar sandwichpanelen, asbestvrije golfplaten of toch een pannendak, het is allemaal mogelijk! U vind de verschillende oplossingen hier.

Subsidieaanvraag/fiscaal voordeel

Er bestaan diverse subsidies wanneer u het asbest laat verwijderen in uw schuur of woning. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het subsidietraject en kijken samen met u welke fiscale voordelen er in uw situatie van toepassing zijn.

Garantie

De garantie op de materialen is afhankelijk welk product u kiest. Garantie wordt via ons rechtstreeks door de fabriek gegeven. Verder wordt er uiteraard door ons garantie verleend op waterdichtheid en de afwerking van het product. Heeft u vragen over garanties? Neem gerust contact met ons op.

Viemat Montage
Naar boven