Montage sandwichpanelen

Bent u op zoek naar professionele experts voor de realisatie en montage van sandwichpanelen? Dan zit u bij Viemat Montage aan het juiste adres. Wij, als specialisten in dak- en gevelbeplating helpen u graag bij uw project. 

Wat zijn sandwichpanelen?

Een sandwichpaneel is een populair en duurzaam bouwmaterialen om daken en/of gevels te isoleren en bekleden. Dit paneel bestaat uit 2 lagen met daartussen een laag isolerend materiaal. Het paneel dankt zijn naam aan de manier van ontwikkelen: de twee buitenpanelen "sandwichen'' de laag met isolerend materiaal.

Voordelen van bouwen met sandwichpanelen

Bouwen met sandwichpanelen is ideaal voor het verduurzamen, isoleren of moderniseren van verschillende gebouwen, zoals bedrijfshallen, stallen, loodsen en schuren. Deze panelen bieden tal van voordelen: ze zijn eenvoudig te plaatsen, hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en een lange levensduur. Bovendien voldoen ze aan de strengste milieueisen en zorgen ze ervoor dat de temperatuur in uw bedrijfspand gelijkmatig blijft waardoor u weer op energiekosten kunt besparen. 

Diverse soorten sandwichpanelen

Voor uw nieuwbouw- of renovatieproject heeft u de keuze uit diverse soorten panelen. Zie onderstaande pagina's voor een uitgebreide uitleg per paneel:

Bent u toch op zoek naar iets anders? Laat het ons dan weten. Geef uw verzoek door via de e-mail en we bespreken graag de talloze mogelijkheden met u.

Bouwen met sandwichpanelen

Interesse in bouwen met sandwichpanelen? Viemat Montage kan uw complete project verzorgen en begeleiden. Bovendien is het leveren en monteren van sandwichpanelen niet het enige wat Viemat Montage als montagebedrijf doet. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfshal compleet casco wordt opgeleverd, met de juiste staal- of betonconstructie, inclusief deuren, ramen, enzovoorts. Kortom: het project van A tot Z.

Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar je aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven