Bekijk hier onze diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw

De nieuwbouw van een bedrijfshal, stal of opslagloods, waarbij gebruik wordt gemaakt van een staalconstructie, prefab betonpanelen en/of geïsoleerde wand- en dakbeplating: Het team van VIEMAT montage streeft naar een meest groen en hoogwaardige gebouw, in zowel de levering als montage.

Meer informatie

Dak- en wandrenovatie

De gevels van uw bedrijfspand aan vervanging toe? Een dak wat lekt? Wilt u uw pand een nieuw uiterlijk geven? VIEMAT montage is een specialist in het vervangen van uw dak en wandbeplating. We doen dat met ons motto 'wij gaan voor groen'. Hierbij streven we zowel bij levering naar milieuvriendelijke en hoogwaardige producten en bij montage naar de meest efficiënte manier, zodat onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt wordt!

Meer informatie

Dak- en wandrenovatie
Woningen

Woningen

Het team van VIEMAT montage is gespecialiseerd in het renoveren van woningen. Het dak is een essentieel onderdeel van een woning en het renoveren ervan kan verschillende voordelen bieden, zoals verbeterde isolatie, levensduurverlenging, energie-efficiëntie en esthetische verbeteringen. Als specialist in dakrenovaties kan VIEMAT Montage een breed scala aan werkzaamheden uitvoeren, waaronder het vervangen van dakbedekking, het herstellen van lekkages, het upgraden van isolatie, het vernieuwen van dakgoten, het plaatsen van dakramen en nog veel meer.

Meer informatie

Asbest renovatie

Bij VIEMAT montage realiseren we de gehele asbestverwijdering voor dak en wand, voor uw bedrijfshal, stal, schuur of woning. Dit houd in dat we zowel de inventarisatie, de sloopvergunning, het afvoeren en terug monteren van de nieuwe dakbeplating of de nieuwe wandbeplating. Wilt u dan net als ons gaan voor het motto 'wij gaan voor groen', kunnen wij ook het leveren, leggen en aansluiten van de zonnepanelen geheel voor onze rekening nemen!

Meer informatie

Asbest renovatie
Staalbouw

Staalbouw

Het leveren en monteren van staalconstructies met een flexibel en uitgebalanceerd team: VIEMAT montage richt zich op zowel op aannemers en bouwbedrijven als op zakelijke relaties en particulieren. Wij streven naar een hoogwaardige constructie die op een efficiënte en 'groene' wijze wordt geleverd en gemonteerd!

Meer informatie

Golfplaten

Betonvezel golfplaten van de merken SVK en Eternit kunnen zowel worden toegepast in de Agrarische sector als op bewaarloodsen en bedrijfsgebouwen: VIEMAT montage maakt zich sterk voor het vervangen van de bestaande asbestdaken. Een van de producten die kan worden toegepast zijn vezelcement golfplaten. De zeer krachtige en uiterst geschikte dakplaten worden veel toegepast in de Agrarische sector. Ook bij deze niet geïsoleerde platen kan worden geïsoleerd. Daarnaast nog interesse in de groene energie van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie

Golfplaten

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven