Asbest renovatie

Asbest renovatie

Bij VIEMAT montage realiseren we de gehele asbestverwijdering voor dak en wand, voor uw bedrijfshal, stal, schuur of woning. Dit houd in dat we zowel de inventarisatie, de sloopvergunning, het afvoeren en terug monteren van de nieuwe dakbeplating of de nieuwe wandbeplating. Wilt u dan net als ons gaan voor het motto 'wij gaan voor groen', kunnen wij ook het leveren, leggen en aansluiten van de zonnepanelen geheel voor onze rekening nemen!

Lees meer over Asbest renovatie

Asbestverwijdering

Heeft u asbest (golfplaten/dakbeschot) in uw bedrijfshal, stal, schuur of woning? VIEMAT montage realiseert de gehele asbestverwijdering van dak en wand. Van de inventarisatie tot aan het afvoeren en terug monteren van nieuwe dak- en/of wandbeplating. Wij regelen de sloopvergunning, adviseren u in de subsidiemogelijkheden en zorgen dat het hele proces snel en professioneel verloopt. Dus, als het om een complete dakrenovatie of gevelrenovatie gaat, Viemat staat voor u klaar!

Asbest laten verwijderen

VIEMAT kan voor u het gehele traject coördineren en begeleiden. Van het moment van het inventariseren van het asbest tot het daadwerkelijk verwijderen van het asbest. We stellen een asbestinventarisatierapport op en regelen een sloopvergunning. Vervolgens verwijderen we veilig, zorgvuldig en professioneel het asbest. Als de laatste afzetlinten verdwenen zijn, weet u dat uw dak veilig en schoon, zonder asbest is. Zo voldoet u niet alleen aan de eisen die de overheid stelt, het asbest kan ook geen gevaar meer vormen voor mens en dier.

Onze werkwijze

Een bezoek van VIEMAT

Vermoed u dat uw bedrijfshal, stal, schuur of woning asbest bevat? Een medewerker van VIEMAT kan inschatten of er sprake is van asbestverdacht materiaal in uw schuur of woning.

Een asbestinventarisatie en rapportage

Voor het officieel vaststellen van het asbest komt er in opdracht van VIEMAT een onafhankelijke partij een asbestinventarisatie doen. De inventarisatie vindt plaats om een asbestbron te benoemen, het type asbest te constateren en de hoeveelheid te bepalen. De rapportage geeft informatie aan de diverse partijen, zoals de gemeente en het asbestsaneringsbedrijf. Daarnaast is het rapport essentieel om in aanmerking te komen voor subsidie bij het verwijderen van asbest.

Sloopmelding

Wanneer er sprake is van asbest en dit verwijderd gaat worden, is een sloopmelding verplicht. Uiteraard neemt VIEMAT dit voor rekening.

Asbestsanering

Een van onze professionele, gecertificeerde partners verwijdert (sanering) het asbest volgens de daarvoor geldende normen. De sanering wordt door een derde, onafhankelijke partij vrijgegeven. Vanaf dit moment weet u dat uw dak veilig en schoon, zonder asbest is.

Asbest dak vervangen?

VIEMAT kan uiteraard ook het nieuwe dak verzorgen. Of u nu op zoek bent naar sandwichpanelen, asbestvrije golfplaten of toch een pannendak, het is allemaal mogelijk! U vind de verschillende oplossingen hier.

Subsidieaanvraag/fiscaal voordeel

Er bestaan diverse subsidies wanneer u het asbest laat verwijderen in uw schuur of woning. Wij kunnen u adviseren en begeleiden in het subsidietraject en kijken samen met u welke fiscale voordelen er in uw situatie van toepassing zijn.

Garantie

De garantie op de materialen is afhankelijk welk product u kiest. Garantie wordt via ons rechtstreeks door de fabriek gegeven. Verder wordt er uiteraard door ons garantie verleend op waterdichtheid en de afwerking van het product. Heeft u vragen over garanties? Neem gerust contact met ons op.

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven