Platdakpaneel TR3+

Het TR3+ platdakpaneel is een omgekeerd sandwich trapeziumpaneel bedoelt voor daken met een dakhelling van minder dan 4 graden. Dit paneel biedt een ideale oplossing voor daksystemen die maximale prestaties vereisen. Dit paneel moet aan de bovenzijde worden afgewerkt met een PVC dakbedekking.

Eigenschappen van het TR3+ paneel:

Indrukwekkende afmetingen:

Het TR3+ paneel heeft een breedte van 1100mm en kan geleverd worden in lengtes tot wel 25 meter. Deze afmetingen maken het mogelijk om grote oppervlaktes efficiƫnt te bedekken in een korte tijd.

Diverse kerndiktes:

Het paneel bieden wij aan in verschillende kerndiktes: 80mm, 100mm, 130mm en 150mm. Hierdoor kunt u het perfect paneel kiezen dat aan uw isolatiebehoeften voldoet.

Uitstekende isolatiewaarde:

Neem bijvoorbeeld ons 150/180mm paneel, dat een indrukwekkende rc-waarde van 7,30 [m2K/W] biedt. Dit betekent dat u kunt rekenen op uitstekende thermische isolatieprestaties, wat resulteert in energiebesparing en een comfortabel binnenklimaat.

Meer weten?

Overweegt u een vervanging van uw platte dak of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om dit product voor u te monteren en u te voorzien van alle relevante informatie.

Viemat Montage
Naar boven