Vezelcement golfplaat

De vezelcement golfplaten vinden hun belangrijkste toepassingen in de landbouw- en industriebouwsector. Ze worden veelvuldig gebruikt als een veilig alternatief voor asbestdaken. De vezelcement golfplaat biedt tal van voordelen, waaronder geluidsabsorptie en effectieve vochtregulering, in vergelijking met andere dakbedekkingsopties.

Waarom kiezen voor vezelcement golfplaten?

Geluidsabsorptie:

Onze golfplaten absorberen geluid, wat de akoestische eigenschappen van uw gebouw verbetert. Dit is bijzonder nuttig in omgevingen waar geluidsbeheersing belangrijk is.

Duurzame vochtregulering:

Deze platen zijn uitstekend in het reguleren van vocht, waardoor ze een ideale keuze zijn voor locaties met wisselende weersomstandigheden.

Vrijwel onbrandbaar:

Al onze vezelcement golfplaten voldoen aan brandklasse A2-s1, d0, betekent dit dat ze vrijwel onbrandbaar zijn, wat de veiligheid van uw gebouw bevordert.

Kleurvariatie:

Standaard zijn de platen beschikbaar in blauw-zwart, terra cotta, zwart en wolken grijs. Andere kleuren zijn verkrijgbaar in overleg.

Lichtgewicht:

Met een gewicht van slechts ongeveer 14 kg/m² zijn deze platen eenvoudig te hanteren en te installeren.

Meer weten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Viemat is gespecialiseerd in het vakkundig monteren van vezelcement golfplaten. Wij staan klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Viemat Montage
Naar boven