Lees meer over

Wie is VIEMAT?

VIEMAT montage is een jong, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating, staalconstructies, dakrenovaties en asbestsaneringen. Met onze no nonsens aanpak zetten we iedere dag weer het maximale resultaat neer voor onze klant.

Het totale plaatje

Heeft u plannen om uw dak en/of wand te renoveren? Of gaat u nieuw bouwen? Een gedegen voorbereiding begint met een goed gesprek. Wij maken een inventarisatie van uw voorkeuren en kijken naar de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Na ons gesprek komen wij met een plan van aanpak om uw nieuwbouw of renovatie te laten slagen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide kennis van de producten die worden toegepast. Daarnaast kunnen wij voorbeelden, bezoeken bij voorbeeldprojecten en samples leveren, zodat u een goede indruk van uw keuze krijgt.

Samen voor groen

Zowel tijdens de voorbereiding, als tijdens het uitvoeren, gaat kwaliteit boven kwantiteit en zijn ‘samen’ en ‘met het oog voor elkaar’ de hoofdpijlers binnen het proces. Uiteindelijk komt dit alles samen in het motto ‘samen voor groen’, waarin groen staat voor ontwikkeling, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

5x typisch Viemat

Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven