Maak kennis met Viemat Montage!

Viemat Montage is een dynamisch, vooruitstrevend en ambitieus bedrijf dat zich specialiseert in dak- en gevelbeplating, staalconstructies, dakrenovaties en asbestsaneringen. Met onze no nonsens aanpak zetten we iedere dag weer het maximale resultaat neer voor onze klant.

Het totale plaatje

Overweegt u een dak- en/of wandrenovatie of staat er een nieuwbouwproject op de planning? Een succesvolle start begint met een grondig gesprek. Wij luisteren naar uw wensen, inventariseren uw behoeften, en bieden inzicht in diverse mogelijkheden en oplossingen. Na ons gesprek presenteren wij een doeltreffend plan om uw nieuwbouwproject of renovatie tot een succes te maken. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van de toegepaste producten en kunnen u voorbeelden laten zien, referenties delen van vergelijkbare projecten, en samples leveren om u een duidelijk beeld te geven van uw keuzemogelijkheden.

Samen voor groen

Of het nu gaat om de voorbereiding of de uitvoering, bij ons staat kwaliteit altijd boven kwantiteit. 'Samen' en 'met het oog voor elkaar' zijn kernwaarden in ons proces. Uiteindelijk vloeien deze waarden samen in ons motto 'samen voor groen', waarin 'groen' staat voor ontwikkeling, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.

Wij bouwen aan een glimlach!

Bij VIEMAT begrijpen we dat tevredenheid de sleutel is tot succes. Daarom gaan we altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat uw project niet alleen voldoet aan de hoogste normen, maar ook een glimlach op uw gezicht tovert.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie. Samen bouwen we aan uw toekomst, en aan die glimlach!

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven