Staalbouw

Staalbouw

Het leveren en monteren van staalconstructies met een flexibel en uitgebalanceerd team: VIEMAT montage richt zich op zowel op aannemers en bouwbedrijven als op zakelijke relaties en particulieren. Wij streven naar een hoogwaardige constructie die op een efficiënte en 'groene' wijze wordt geleverd en gemonteerd!

Lees meer over Staalbouw

Staalbouw

Bij VIEMAT montage bent u aan het juiste adres voor het leveren en monteren van staalconstructies. Dit doen wij met een flexibel en uitgebalanceerd team. Wij richten ons op zowel aannemers en bouwbedrijven als op zakelijke relaties en particulieren. VIEMAT streeft naar hoogwaardige constructies die op een efficiënte en groene wijze worden geleverd en gemonteerd.

De perfecte staalconstructie

Stalen constructies vormen de basis voor veel gebouwen. Of het nu gaat om de renovatie van een pand, waarbij staal gedemonteerd en gemonteerd moet worden, of dat het gaat om het leveren en monteren van een volledige nieuwe constructie; bij VIEMAT montage hebben we jarenlange ervaring met verschillende staalconstructies. Ons deskundig personeel denkt graag mee met uw wensen om zo het perfecte eindresultaat te behalen!

Groene en hoogwaardige kwaliteit

VIEMAT montage staat bekend om de meest groene en hoogwaardige kwaliteit en dat op een snelle en professionele wijze. Niet voor niets weten zowel aannemers als bouwbedrijven, maar ook zakelijke relaties en particulieren ons hierdoor perfect te vinden.

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven