Bedrijfshal renovatie

Zijn de gevels van uw bedrijfspand aan vervanging toe? Lekt het dak? Of wilt u uw pand een nieuw uiterlijk geven? VIEMAT montage is al jarenlang specialist in het vervangen van dak- en wandbeplating. We doen dat met ons motto ‘wij gaan voor groen’. Hierbij streven we bij levering naar milieuvriendelijke, hoogwaardige producten en bij montage naar de meeste efficiënte werkwijze, zodat onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt wordt!

Renovatie op maat

Voor zowel kleine als grote projecten kunt u bij VIEMAT montage terecht. Dak- en wandrenovatie kan dringend zijn bij bijvoorbeeld slijtage, veroudering of asbestsanering. Bij VIEMAT montage wordt er snel en deskundig gehandeld. Nieuwe beplating zorgt voor vele voordelen, zoals een strakke uitstraling en een verbetering van het klimaat. Uiteraard kijken wij met u mee naar de meest duurzame oplossingen, zodat u ook van kostenbesparingen en waardevermeerdering kunt profiteren.

De complete facelift

VIEMAT neemt zowel de demontage als montage voor hun rekening, zodat u één aanspreekpunt heeft. Wanneer de bestaande gevels en/of het dak gedemonteerd en afgevoerd is, levert VIEMAT montage alle soorten hoogwaardige en ‘groene’ wand- en dakbeplating. Ook als het gaat om lichtdoorlatende panelen, afwerkingsmaterialen of zetwerk en goten, bent u bij VIEMAT aan het juiste adres! Wij verzorgen de complete facelift, zodat uw pand er weer als nieuw uit ziet!

Kwalitatieve sandwichpanelen

Met onze sandwichpanelen die een RC-waarde >7 behalen, maken wij ons motto ‘wij gaan voor groen’ dubbel en dwars waar! Met deze kwalitatieve panelen krijgt uw gebouw een uitermate isolatie, wat beter is voor uw portemonnee en het milieu!

Viemat Montage
Naar boven