SLIEDRECHT

SLIEDRECHT

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over SLIEDRECHT

Renovatie

Dit kantoorpand In Sliedrecht hebben wij volledig gerenoveerd. Het bestaande kantoorpand is omgetoverd tot een box-in. Hiervoor heeft het gebouw ook aan de buitenzijde een nieuwe look gekregen. Voor dit project hebben wij een Maxirib wandpaneel met een duurzame prisma coating in de kleur 9007 Orion van FALK gemonteerd. Daarnaast hebben we op de begane grond een antraciet matt paneel (HPS Raven RAL7021, dikte 60mm) toegepast. Wat ons betreft een uitstekende kleur combinatie!

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven