Trapeziumpaneel 3 noks

Ons TR3 sandwich trapeziumpaneel met 3 nokken combineert een gestroomlijnde uitstraling met een breed scala aan toepassingen. Dit paneel is buitengewoon populair voor het vervangen van schuurdaken, bedrijfshallen en woningen, en wordt ook veel toegepast in nieuwbouwprojecten. De binnenzijde van het paneel is strak wit voor een frisse uitstraling.

Wat maakt het TR3 paneel zo aantrekkelijk?

Veelzijdigheid in diktes:

We bieden dit paneel aan in verschillende diktes, variërend van 40 mm tot 150mm. Hierdoor kunt u de juiste dikte kiezen die past bij de isolatiebehoeften van uw project.

Eco-variant beschikbaar:

Naast de standaarddiktes bieden we ook een eco-variant aan in kerndiktes van 30mm, 40mm, 60mm en 100mm. Lees meer over eco panelen

Toepasbaarheid:

Onze panelen zijn geschikt voor dakhellingen vanaf 4 graden, waardoor ze breed inzetbaar zijn voor diverse dakprojecten.

Thermische isolatie:

Met een RC-waarde van 2,09 [m²K/W] (bij een dikte van 40 mm) voldoet ons TR3 paneel aan de vereisten voor de SDE-regeling, wat resulteert in energiebesparing en lagere kosten.

Meer weten?

Is uw dak aan vervanging toe en/of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om dit product voor u te monteren en u te voorzien van alle relevante informatie.

Viemat Montage
Naar boven