Trapeziumpaneel 5 noks

Het TR1000 sandwich trapeziumpaneel met 5 nokken biedt een robuuste uitstraling met strakke lijnen. Dit paneel wordt zowel toegepast bij asbestrenovaties, nieuwbouwprojecten en grootschalige woningprojecten. Bij het renoveren van uw woning is dit paneel vanaf een kerndikte van 80mm al geschikt voor de ISDE subsidie. Aan de binnenzijde heeft het paneel een strakke witte afwerking.

Eigenschappen van het 5 noks trapeziumpaneel:

Stijlvol ontwerp:

Het paneel heeft strakke lijnen met een klassieke uitstraling

ISDE subsidiegeschikt:

Vanaf een kerndikte van 80mm komt dit paneel in aanmerking voor de ISDE-subsidie, waardoor u kunt profiteren van financiƫle voordelen bij renovatieprojecten.

Diverse kerndiktes:

We begrijpen dat elk project unieke eisen heeft. Daarom bieden we dit paneel aan in verschillende kerndiktes: 40mm, 60mm, 80mm, 100mm, 125mm en 150mm. Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijkere optie is er ook een eco-variant beschikbaar in 30mm, 40mm en 60mm.

Lees meer over ecopanelen

Brede toepasbaarheid:

Onze panelen kunnen worden toegepast op dakhellingen vanaf 4 graden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende projecten.

Meer weten?

Is uw dak aan vervanging toe en/of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om dit product voor u te monteren en u te voorzien van alle relevante informatie.

Viemat Montage
Naar boven