Platdakpaneel TR1000

Ons TR1000 platdakpaneel is een geavanceerd sandwichpaneel speciaal ontworpen voor platte daken. Dit paneel dient als een moderne vervanging voor traditionele stalen daken en wordt vakkundig afgewerkt met een PVC dakbedekking (Indien gewenst, kan VIEMAT het volledige systeem leveren). Het TR1000 paneel komt tot zijn recht bij dakhellingen van minder dan 4 graden.

Wat maakt het TR1000 paneel uniek?

Vijf nokken voor stabiliteit:

Aan de onderkant van het paneel vindt u vijf stevige nokken waarop de plaat rust. Dit resulteert in een strak en rustig uiterlijk voor uw dak, zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit en duurzaamheid.

Leverbaar in diverse kleuren:

Hoewel het standaardpaneel wit is, bieden we ook de mogelijkheid om andere kleuren toe te passen. Zo kunt u het uiterlijk van uw dak personaliseren en laten aansluiten bij uw esthetische voorkeuren.

Diverse kerndiktes:

We begrijpen dat verschillende projecten verschillende eisen stellen. Daarom is ons TR1000 paneel beschikbaar in diverse kerndiktes: 80mm, 100mm, 125mm en 150mm. Bijvoorbeeld, met een 125mm kern voldoet u aan de wettelijke rc-waarde nieuwbouweis van 6,3 [m²K/W], wat staat voor uitstekende thermische isolatie.

Meer weten?

Overweegt u een vervanging van uw platte dak of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om dit product voor u te monteren en u te voorzien van alle relevante informatie.

Viemat Montage
Naar boven