VAN OORT ELEKTRONIKA

VAN OORT ELEKTRONIKA

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over VAN OORT ELEKTRONIKA

Dak- en wandrenovatie

VIEMAT montage heeft voor van Oort Elektronika uit Rhenen de hal gerenoveerd en geïsoleerd met sandwichpanelen en daarna bekleed met potdeksel profielplaten.

Wandpanelen

Voor de wandpanelen is bij dit project gekozen voor de FALK gevelpanelen 1060 WB met een dikte van 60mm en een witte kleur. Daarna is de wand bekleed met zwarte potdeksel profielplaten met een plankhoogte van 167mm.

Dakpanelen

Voor het dak is de FALK TR3+ Strike 40-70 in RAL7016 toegepast. Deze keuze zorgt voor een duurzaam en goed geïsoleerd dak, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie en het comfort van het gebouw.

Werkomgeving

De vernieuwde hal biedt zo een comfortabele en aantrekkelijke werkomgeving voor hun activiteiten.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven