NEG GROUP

NEG GROUP

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over NEG GROUP

Renovatie

Met deze renovatie heeft de NEG Group een vernieuwde unieke voorgevel gekregen. De combinatie van de sandwichpanelen, het plankprofiel en de alu composiet kaders in de vorm van iPads zorgt voor een opvallende uitstraling. De iPads als kaders dragen bij aan de identiteit en het karakter van de NEG Group, zij richten zich namelijk op de complete lifecycle van devices en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, verantwoord afvoeren en veilig verwerken van IT-apparatuur.

De voorgevel

Voor de nieuwe voorgevel zijn sandwichpanelen gemonteerd met een dikte van 80mm en een witte kleur aan zowel de binnen- als buitenzijde. Deze panelen bieden isolatie en zorgen voor een strakke afwerking.

Plankprofiel

Bovenop de sandwichpanelen is een plankprofiel gemonteerd, de "Vario 200 HPS" in de kleur black matt. Dit plankprofiel is uniek in zijn soort. Het geeft de voorgevel een opvallende uitstraling.

Alu composiet kaders

Om de voorgevel extra karakter te geven, zijn er alu composiet kaders geplaatst in de vorm van iPads. De kaders hebben een RAL 9006 kleur, wat een zilvergrijze tint is.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven