VELGENSCHADE.NL

VELGENSCHADE.NL

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over VELGENSCHADE.NL

Restyling

In het voorjaar van 2021 hebben wij bij Velgenschade.nl uit Dordrecht de gevels van hun nieuwe pand gerestyled.

Buitenwanden

De buitenwanden hebben wij bekleed met het sandwichpaneel WB1060 HPS Raven RAL7021 in een dikte van 60mm. Verder zijn er grijze accentstroken toegepast op de buitenwanden. Deze accentstroken hebben een dikte van 60mm en de kleur is 9007 Orion prisma.

Binnenwanden

Voor de binnenwanden is het Falk WB1150 sandwichpaneel gebruikt met een dikte van 40mm en een PE coating. De kleur van het paneel is RAL7016, een donkergrijze kleur.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven