Golfplaten

Golfplaten

Betonvezel golfplaten van de merken SVK en Eternit kunnen zowel worden toegepast in de Agrarische sector als op bewaarloodsen en bedrijfsgebouwen: VIEMAT montage maakt zich sterk voor het vervangen van de bestaande asbestdaken. Een van de producten die kan worden toegepast zijn vezelcement golfplaten. De zeer krachtige en uiterst geschikte dakplaten worden veel toegepast in de Agrarische sector. Ook bij deze niet geïsoleerde platen kan worden geïsoleerd. Daarnaast nog interesse in de groene energie van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer over Golfplaten

Golfplaten

Wilt u het dak van uw stal, loods, bedrijfshal of woning vervangen? Golfplaten zijn een praktische en voordelige oplossing. VIEMAT montage levert golfplaten uit voorraad van de merken SVK en Eternit die toegepast kunnen worden in zowel de Agrarische sector als op bewaarloodsen en bedrijfsgebouwen.

SVK en Eternit golfplaten

Golfplaten hebben een golvende vorm, waardoor water makkelijk afgevoerd kan worden en de platen bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. VIEMAT montage levert vezelcement golfplaten van de merken SVK en Eternit. Dit zijn gerenommeerde merken met golfplaten en hulpstukken van hoogwaardige kwaliteit.

Waarom vezelcement golfplaten?

Vezelcement golfplaten zijn niet voor niets één van de meest gebruikte golfplaten. Het grote voordeel van vezelcement golfplaten is dat ze vochtregulerend zijn. Dit houdt in dat de platen waterdicht zijn, maar toch dampdoorlatend waardoor er dus minder snel condensatie optreed aan de binnenzijde van de plaat. Ook is vezelcement geluiddempend, wat erg fijn is met slechte weeromstandigheden, zoals hagel en regenval. Verder zijn de platen onderhoudsarm en hebben ze een goede brandwerendheid.

Een nieuw dak

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen op uw stal, loods of bedrijfshal? VIEMAT montage kan uw gebouw voorzien van golfplaten en hierbij ook powerline isolatie aanbrengen. Zo is uw hal meteen goed geïsoleerd. Heeft u daarnaast nog interesse in de groene energie van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Asbestdak vervangen

VIEMAT montage maakt zich sterk voor het vervangen van bestaande asbestdaken. Vezelcement golfplaten zijn een uitermate, geschikte vervanger. Naast het leveren en monteren van de golfplaten, kunnen wij ook de asbest verwijderen. Zo wordt het gehele traject van A tot Z door VIEMAT verzorgd, en verloopt alles vlot en efficiënt.

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven