Nieuwbouw

Nieuwbouw

De nieuwbouw van een bedrijfshal, stal of opslagloods, waarbij gebruik wordt gemaakt van een staalconstructie, prefab betonpanelen en/of geïsoleerde wand- en dakbeplating: Het team van VIEMAT montage streeft naar een meest groen en hoogwaardige gebouw, in zowel de levering als montage.

Lees meer over Nieuwbouw

Nieuwbouw

Gaat u een nieuwe bedrijfshal, stal of opslagloods bouwen? Dan bent u bij VIEMAT montage aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige staalconstructies, betonpanelen, en geïsoleerde dak- en wandbeplating.

Wij gaan voor groen!

VIEMAT montage streeft naar groene en hoogwaardige gebouwen, in zowel levering als montage. Onze voorbereidings- en montageteams gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en de meest duurzame oplossingen. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe we efficiënt en snel te werk kunnen gaan en kunnen we u zo goed van dienst zijn.

Loods laten bouwen

Door ons flexibele team kunnen we snel met u een startdatum bepalen en een planning doornemen. Gedurende het proces houden we nauw contact met u als opdrachtgever. Door onze onafhankelijke positie in de markt, bieden wij u de meest hoogwaardige producten die van toepassing zijn op uw project. Voor de bouw van uw nieuwe hal of loods, nemen wij de complete zorg op ons voor de fundering, de productie en montage van de staalconstructie en de montage van dak- en wandbeplating.

Waarom VIEMAT?


Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven