DOETINCHEM - HAVENSTRAAT

DOETINCHEM - HAVENSTRAAT

Nieuwbouw

Lees meer over DOETINCHEM - HAVENSTRAAT

Nieuwbouw

Bij het project aan de Havenstraat in Doetinchem zijn we betrokken geweest bij nieuwbouw / totaalbouw. 

Toegepaste producten

Voor het dak hebben we gekozen voor een stalen dak met een warm dakprofiel van 135mm hoog. De wanden zijn bekleed met WB1060 panelen in de prachtige kleur Ariana met een dikte van 100mm. Deze panelen bieden niet alleen isolatie, maar geven het gebouw ook een moderne uitstraling.

Luifel

De luifel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, namelijk WB1060 met een PVDF-coating in de kleur RAL 2001. Daarnaast is er gebruik gemaakt van 5mm dik aluminium composietmateriaal in dezelfde kleur. Dit geeft de luifel een strakke uitstraling.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven