ARENDS PLANT

ARENDS PLANT

Nieuwbouw

Lees meer over ARENDS PLANT

Nieuwbouw

In opdracht van bouwbedrijf M. Polman hebben wij het nieuwe pand van boomkwekerij Arends mogen voorzien van de staalconstructie, betonpanelen, dak- en wandbeplating en een lichtkoepel.

Staalconstructie

Wij hebben een antraciete staalconstructie geleverd en geplaatst. Deze constructie biedt stabiliteit en ondersteuning aan het pand.

Betonpanelen

De betonpanelen zijn 250mm dik en uitgevoerd in grijs beton. 

Wandpanelen

De FALK WB1060 witte panelen met een dikte van 80mm zijn gebruikt voor de wandbeplating. Een zeer functioneel paneel door de hoge luchtdichtheid, goede brandprestaties en 'blinde' bevestiging. De buitenzijde van de wanden is bekleed met potdeksel Arcelor Special Plastisol® houtnerf structuur black matt. De plankhoogte hiervan is 18,5cm. Deze bekleding biet een natuurlijke uitstraling.

Dakpanelen

Het dak is bedekt met het FALK TR1000 8015 HPS dakpaneel in de kleur antraciet matt. Dit paneel zorgt voor een goede isolatie en bescherming tegen weersinvloeden.

Lichtkoepel

VIEMAT heeft de AK lichtkoepel gemonteerd die is aangeleverd door Light Panel. Deze lichtkoepel zorgt voor natuurlijke verlichting in het gebouw.

Resultaat

Met deze verschillende materialen en constructies is Boomkwekerij Arends voorzien van een duurzaam en functioneel gebouw. De staalconstructie, wandpanelen, potdekselbekleding, dakpanelen, lichtkoepel en betonpanelen dragen allemaal bij aan de stabiliteit, isolatie, esthetiek en functionaliteit van het gebouw.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven