DE DRIESPRONG

DE DRIESPRONG

Nieuwbouw

Lees meer over DE DRIESPRONG

Nieuwbouw

Voor dierenspeciaalzaak de Driesprong uit Kesteren hebben wij de winkel vernieuwd. De Driesprong is een gezellige winkel met alle benodigheden voor veel dieren. Door het compleet vernieuwde stuk heeft de winkel er 300m² verkoopoppervlak bijgekregen.

Wandpanelen

Voor de wand hebben wij de FALK TR3+ HPS antraciet glans 100/130 toegepast. Dit zijn hoogwaardige panelen met een glanzende afwerking. Ze zorgen voor isolatie en bescherming van de wanden.

Dakpanelen

Voor het dak hebben wij de FALK TR3+ HPS antraciet glans 130/160 toegepast. Deze dakpanelen hebben dezelfde hoogwaardige kwaliteit en antraciet glanzende afwerking als de wandpanelen.

Afwerking

Gevel

  • Gelamineerde staanders 150x400mm: deze staanders dienen als structuur voor de gevelbekleding en dragen bij aan de duurzaamheid van de constructie.

  • Het gedroogde Douglas hout is gebruikt voor de lamellen en gevelbekleding. Het hout is verduurzaamd met een blanke lak om bescherming te bieden tegen weersinvloeden en om een natuurlijke uitstraling te behouden.

  • Composiet / Alucobond antraciet: dit materiaal is gebruikt voor de afwerking van de voorzijde van het gebouw. Dit is een duurzaam materiaal die een moderne uitstraling aan de gevel geeft.

Dakgoot

De aluminium getrokken dakgoot zorgt voor een strakke en nette afwerking van de dakranden.

Resultaat

Met deze materialen wordt de nieuwbouw gekenmerkt door een moderne uitstraling, duurzaamheid en functionaliteit. Dierenspeciaalzaak de Driesprong kan nu genieten van een prachtige nieuwe winkel dat voldoet aan hun behoeften en verwachtingen.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven