H.O. VAN VIEGEN

H.O. VAN VIEGEN

Nieuwbouw

Lees meer over H.O. VAN VIEGEN

Nieuwbouw

In april 2021 zijn wij gestart met de nieuwbouw voor Handelsondernming van Viegen. Bij dit mooie project op de Doejenburg in Maurik hebben wij het gehele casco mogen leveren en monteren.

Constructie

Het project omvat een constructie van staal, geleverd door Van Pommeren, in de kleur zwart. De buitenzijde van de betonpanelen is afgewerkt met zwart granulaat.

Kantoorgedeelte

Het kantoorgedeelte is voorzien van sandwichpanelen met een wanddikte van 100mm, bekleed met wit plastisol en afgewerkt met een potdeksel houtnerf structuur in de kleur black matt. De binnenwand is gemaakt van Falk WZ1140 panelen met een dikte van 60mm en een witte kleur aan beide zijden.

Schijnkolommen

De schijnkolommen zijn vervaardigd uit zetwerk met een houtnerfstructuur in de kleur Oak.

Dak

Het dak bestaat uit sandwichpanelen van het type TR3+ 130/160, uitgevoerd in de kleur antraciet.

Bedrijfsgedeelte

Voor het bedrijfsgedeelte is de buitengevel bekleed met WB1060 panelen met een dikte van 60mm en een HPS afwerking in de kleur black matt. De binnenwanden zijn ook bekleed met WB1060 panelen met een dikte van 60mm en een witte afwerking aan beide zijden.

Deuren

De roldeuren en overheaddeuren van het project zijn van het merk Alpha en zijn uitgevoerd in de kleur antraciet, met 2 volglas panelen. 

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven