ZELHEM

ZELHEM

Nieuwbouw

Lees meer over ZELHEM

Nieuwbouw

Bij dit project in Zelhem zijn we betrokken geweest bij nieuwbouw, inclusief staalconstructie en betonwanden. De keuze voor materialen en afwerking was cruciaal om duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen.

Dakbeplating

Voor het dak hebben we het 135mm profiel gebruikt, met een wit interieur als afwerking aan de binnenzijde. Deze keuze zorgt voor een strakke en heldere uitstraling aan de binnenkant.

Wandbeplating

Voor de wanden hebben we gekozen voor het WB1060 paneel met een dikte van 100mm, afgewerkt met een hoogwaardige antraciet glanzende HPS-coating. De panelen zijn horizontaal bevestigd, wat een moderne uitstraling geeft aan het geheel.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven