TIELSESTRAAT 88

TIELSESTRAAT 88

Asbest renovatie

Lees meer over TIELSESTRAAT 88

Absestrenovatie

Bij deze opslagloods in Kesteren heeft VIEMAT montage het bestaande asbest dak vervangen voor een nieuw dak. In het voortraject is er een asbestinventarisatierapport opgesteld waarbij bepaald is dat de golfplaten asbesthoudend materiaal bevatten. Vervolgens is er bij de gemeente een sloopvergunning aangevraagd en goedgekeurd.

Asbestverwijdering

In verband met de smalle gang aan de achterzijde van de loods, is deze zijde van het dak gesaneerd met een spierings torenkraan. De voorzijde is gesaneerd met een verreiker. Totaal is er 1200 m2 asbest verwijderd.

Trapezium dakpanelen

De eigenaar van deze loods heeft gekozen voor trapezium sandwichpanelen van het merk Falk. Deze panelen hebben unieke eigenschappen, zoals een HPS coating, lange levensduur en een hoog esthetisch gehalte. Voor de HPS coating is gekozen, vanwege de lange garanties (tot 40 jaar) en de kleurechtheid op lange termijn. De uniek black matt kleur geeft het totaal een fraai uiterlijk.

Wandpanelen

Omdat bij dit project de goot vooraf onder knikstukken hing, heeft VIEMAT montage aan de zijkant wandpanelen toegepast. De 60 mm Falk wandpanelen zijn aan de buitenzijde voorzien van een maxirib boxprofilering (32 mm) in de kleur antraciet matt.

Puntjes op de i

Voor een rustig en samenhangend eindresultaat zijn de windveren gezet in de kleur van het dak: HPS black matt. Voor de aluminium getrokken goot is gekozen voor de kleur van de wand: antraciet matt.

Offerte aanvragen

Vraag hier je offerte aan

5x typisch Viemat

Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven