BAAK

BAAK

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over BAAK

Renovatie

Deze bedrijfshal in Baak hebben wij volledig gerenoveerd. Het bestaande dak is vervangen door een antraciete trapezium dakpaneel (FALK TR3+ HPS 40mm). Het dakpaneel biedt isolatie en bescherming voor de bedrijfshal. De 40mm dikte draagt bij aan een goede isolatiewaarde. 

Wandpanelen

Daarnaast hebben wij over de bestaande wandpanelen zwarte HPS black matte golfplaten gemonteerd (Sinusprofiel 18/988).

Afwerking & resultaat

Het geheel is afgewerkt met een zwarte aluminium goot. De hal heeft nu weer een fraai uiterlijk, verbeterde isolatie door het vernieuwde dak en kan er weer jaren tegenaan!

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven