BOOMKWEKERIJ NAB

BOOMKWEKERIJ NAB

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over BOOMKWEKERIJ NAB

Dak- en wandrenovatie

VIEMAT Montage heeft voor boomkwekerij Nab uit Randwijk de hal gerenoveerd. 

Dakpanelen

Wat het dak betreft is er gekozen voor sandwich trapeziumpanelen met een dikte van 40/70mm. De buitenzijde is samengesteld uit 0,5mm dik staal met HPS-coating voor optimale duurzaamheid. Deze panelen zijn aan de binnenzijde wit.

Wandbeplating

Voor de wanden hebben we potdekselplaten gebruikt met een prachtige zwarte afwerking (RAL 9005) en een voelbare houtnerfstructuur met een plankhoogte van 167mm. Deze keuze zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven