BUISJESSTRAAT 8

BUISJESSTRAAT 8

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over BUISJESSTRAAT 8

Dakrenovatie

Voor de dakrenovatie van de woning in Lienden is er gekozen voor het gebruik van Ondatherm T dakpanelen van Arcelor. Het dakpaneel heeft een dikte van 140mm. Dit paneel is speciaal ontworpen voor daktoepassingen en biedt uitstekende thermische isolatie-eigenschappen. Het paneel bestaat uit een isolatielaag met een kern van PIR-schuim (polyisocyanuraat) en is aan beide zijden voorzien van een stalen bekleding. Door het gebruik van deze panelen wordt de woning voorzien van een geïsoleerd en goed presterend dak, wat bijdraagt aan het comfort en de energiezuinigheid van de woning.

Isolatie

Met het gebruik van Ondatherm T dakpanelen wordt het bestaande dak geïsoleerd en verbeterd qua energie-efficiëntie. De dikke isolatielaag zorgt voor een goede thermische weerstand, wat helpt om de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten te houden. De stalen bekleding biedt duurzaamheid en bescherming tegen weersinvloeden.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven