GORINCHEM

GORINCHEM

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over GORINCHEM

Renovatie

Voor de renovatie in Gorinchem zijn er specifieke materialen gebruikt voor het dak en de wanden. Hieronder volgt een overzicht van de toegepaste producten:

Dakpanelen

Voor het dak is gekozen voor FALK TR3+ Strike in de kleur Antraciet grijs. FALK TR3+ Strike is een hoogwaardig dakpaneel dat zorgt voor isolatie en bescherming tegen weersinvloeden. De antraciet grijze kleur draagt bij aan een moderne en stijlvolle uitstraling van het dak.

Wandpanelen

Voor de wanden is Arcelor 50mm Promisol® S gebruikt in de kleur wit. Dit zijn geïsoleerde wandpanelen die zorgen voor thermische isolatie en geluidsdemping. De witte kleur geeft een frisse uitstraling aan de wanden. Daarnaast zijn de wanden bekleed met potdekselplaten met een houtnerf structuur van Delft in de kleur Black Matt. 

Combinatie

De combinatie van de FALK TR3+ Strike dakpanelen en de Arcelor Promisol® S wandpanelen met potdeksel beplating resulteert in een goed geïsoleerde renovatie. Deze materialen bieden duurzaamheid, bescherming en een verzorgde afwerking.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven