HEUDRA - KESTEREN

HEUDRA - KESTEREN

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over HEUDRA - KESTEREN

Wandrenovatie

Bij Heudra Machinebouw & Aanhangwagens in Kesteren hebben wij de wand van de bedrijfshal gerenoveerd. Een van de kenmerken van deze wandrenovatie is het gebruik van sinusprofiel 18/988 HDX in de kleur RAL9007. Dit specifieke profiel heeft een golvende structuur die niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk. De keuze voor deze golfplaten heeft geresulteerd in een bedrijfshal met een opvallende gevel die de aandacht trekt en een modern tintje geeft aan het gehele pand.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven