HIJSEN IN HET NAUW

HIJSEN IN HET NAUW

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over HIJSEN IN HET NAUW

Renovatie

VIEMAT heeft voor Hijsen in het Nauw uit Veenendaal de dak- en wandrenovatie mogen uitvoeren. Hijsen in het Nauw is gespecialiseerd in de verhuur van minihijskranen. Met een uitgebreid assortiment kunnen zij op elk gewenste locatie hijswerkzaamheden uitvoeren tot maar liefst 30 meter hoogte; zowel binnen als buiten! 

Wandpanelen

Voor dit project is er gekozen om de bestaande damwand te vervangen voor FALK 1060 WB HPS black matte panelen. Deze panelen hebben een dikte van 60mm. Deze wandpanelen zorgen voor een moderne uitstraling.

Dakpanelen

Het bestaande enkele stalen damwand dak is vervangen door FALK TR3+ 130/160 dakpanelen. Deze dakpanelen bieden verbeterde isolatie en bescherming voor het gebouw.

Dakgoot / Hemelwaterafvoer (HWA)

Een getrokken goot is gemonteerd om de dakranden netjes af te werken en een goede afvoer van hemelwater te garanderen. De bestaande HWA's zijn vervangen door nieuwe zwarte afvoeren. Dit verbetert niet alleen de functionaliteit van de afvoer, maar geeft ook een frisse en nette uitstraling aan het gebouw. 

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven