OCHTEN

OCHTEN

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over OCHTEN

Dakrenovatie

In Ochten heeft VIEMAT montage voor een woning en schuur het dak gerenoveerd. 

Woning

Bij de woning is het bestaande pannendak verwijderd en vervangen door een 60mm dik sandwichpaneel in de kleur wit. Dit paneel biedt isolatie en bescherming tegen weersinvloeden. Het sandwichpaneel is bedekt met Monier OVH dakpannen in de kleur black matt. Deze dakpannen zorgen voor een moderne uitstraling. Daarnaast hebben wij nieuwe zinken goten geïnstalleerd om het regenwater op een goede manier af te voeren. Het lood rondom de schoorsteen is vervangen om waterdichtheid te waarborgen. Tevens is de schoorsteen opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd om de duurzaamheid te verbeteren.

Schuur

Bij de schuur zijn de oude dakpannen verwijderd en nieuwe panlatten geplaatst. Vervolgens zijn er nieuwe dakpannen gelegd. In combinatie met de woning zorgt dit voor een strak geheel.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven