PARALLELWEG

PARALLELWEG

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over PARALLELWEG

Dak- en wandrenovatie

VIEMAT montage heeft voor boomkwekerij van Meerten aan de Parallelweg in Opheusden de dak- en wandrenovatie mogen verzorgen. Met de demontage van de asbestvrije golfplaten en damwand, gevolgd door de installatie van het FALK TR3+ 6090 antraciet dakpaneel en het FALK WB1060 Raven 60mm dikke wandpaneel, is de bedrijfshal vernieuwd en voorzien van hoogwaardige materialen die isolatie, bescherming en een moderne uitstraling bieden.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven