SPORTHAL DE BIEZENWEI

SPORTHAL DE BIEZENWEI

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over SPORTHAL DE BIEZENWEI

Dak- en wandbeplating

In 2018 heeft VIEMAT montage in opdracht van aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. de dak- en wandbeplating van Sporthal de Biezenwei in Opheusden vervangen. Aangezien er zonnepanelen op het nieuwe dak moesten komen, is een nieuwe constructie boven op de oude constructie geplaatst. Ook deze constructie heeft VIEMAT gemonteerd.

Staalconstructie

De staalconstructie, bestaande uit 22 meter lange IPE balken, zijn boven op de bestaande staanders geplaatst ter voorbereiding van de platdakpanelen. In de bestaande dakbedekking zijn, ter hoogte van de bestaande staanders, gaten gemaakt om de liggers aan de huidige constructie te monteren.

Platdakpanelen

Over de nieuwe constructie zijn 980m2 FALK TR3+ platdakpanelen met een RC waarde van 6,3 gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat de panelen direct beplakt kunnen worden met een dakbedekking naar keuze.

Wandpanelen

Voor de wandpanelen is bij dit project gekozen voor de FALK gevelpanelen 1060 WB met een HPS coating in de kleur Raven (RAL 7021). Deze coating geeft een garantie tot wel 40 jaar! De 1100m² wandpanelen geven de Biezenwei weer een fraai en modern uiterlijk, waarmee de sporthal weer jaren geëtaleerd kan worden volgens de modernste eisen.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven