SPORTHAL DE BIEZENWEI

SPORTHAL DE BIEZENWEI

Dak en wandrenovatie

Lees meer over SPORTHAL DE BIEZENWEI

Dak- en wandbeplating

In 2018 heeft VIEMAT montage in opdracht van aannemersbedrijf C. van Dillen en Zoon B.V. de dak- en wandbeplating van Sporthal de Biezenwei in Opheusden vervangen. Aangezien er zonnepanelen op het nieuwe dak moesten komen, is een nieuwe constructie boven op de oude constructie geplaatst. Ook deze constructie heeft VIEMAT gemonteerd.

Staalconstructie

De staalconstructie, bestaande uit 22 meter lange IPE balken, zijn boven op de bestaande staanders geplaatst ter voorbereiding van de platdakpanelen. In de bestaande dakbedekking zijn, ter hoogte van de bestaande staanders, gaten gemaakt om de liggers aan de huidige constructie te monteren.

Platdakpanelen

Over de nieuwe constructie zijn 980m2 FALK TR3+ platdakpanelen met een RC waarde van 6,3 gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat de panelen direct beplakt kunnen worden met een dakbedekking naar keuze.

Wandpanelen

Voor de wandpanelen is bij dit project gekozen voor de FALK gevelpanelen 1060 WB met een HPS coating in de kleur Raven (RAL 7021). Deze coating geeft een garantie tot wel 40 jaar! De 1100m2 wandpanelen geven de Biezenwei weer een fraai en modern uiterlijk, waarmee de sporthal weer jaren ge√ętaleerd kan worden volgens de modernste eisen.

Offerte aanvragen

Vraag hier je offerte aan

5x typisch Viemat

Sandwish paneel Sandwish paneel Sandwish paneel

Vrijblijvend weten waar u aan toe bent...

Offerte aanvragen

Viemat Montage
Naar boven