TER AAR

TER AAR

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over TER AAR

Renovatie

Dit renovatieproject is een uitstekend voorbeeld van hoe bestaande materialen opnieuw kunnen worden gebruikt om een ​​gebouw te transformeren en te verbeteren. Bij deze renovatie hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Demonteren van bestaande dak- en wandpanelen:

We zijn begonnen met het zorgvuldig demonteren van de bestaande dak- en wandpanelen. Dit proces ervoor zorgt ervoor dat we de materialen behouden en opnieuw kunnen gebruiken, wat niet alleen kostenefficiënt is, maar ook milieuvriendelijk.

Heropbouw van bestaande panelen:

De bestaande panelen werden hergebruikt en aangevuld met nieuwe panelen waar nodig om weer een mooi geheel te creëren.

Plaatsen van zetwerk:

Om ervoor te zorgen dat de dak- en wandconstructies naadloos aansluiten en goed beschermd zijn tegen de elementen, hebben we een nieuw zetwerk geïnstalleerd. Dit zorgt voor een strakke afwerking van het gebouw.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven