TOLDIJK

TOLDIJK

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over TOLDIJK

Dakrenovatie

Een dakrenovatie kan de levensduur en prestaties van een gebouw aanzienlijk verbeteren. In Toldijk hebben we onlangs een dakrenovatieproject uitgevoerd waarbij we Ondatherm T 30/69 Hairplus dakpanelen hebben gebruikt met een antraciete afwerking in RAL 7016.

Deze renovatie heeft niet alleen de functionaliteit van het dak verbeterd, maar heeft ook bijgedragen aan de algehele uitstraling van het gebouw. De antraciete kleur geeft het pand een moderne en professionele uitstraling, terwijl de hoogwaardige dakpanelen ervoor zorgen dat het gebouw goed beschermd is tegen weersinvloeden.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven