WESTMAAS

WESTMAAS

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over WESTMAAS

Dak- en wandrenovatie

Bij de renovatie van deze aardappelopslag in Westmaas lag de nadruk op zowel de functionaliteit als de duurzaamheid van het gebouw. We hebben een luchtdicht gebouw gecreëerd dat perfect geschikt is voor het bewaren van aardappelen.

Dakrenovatie

Voor het dak hebben we gekozen voor TR3+ dakpanelen met een dikte van 100/130 aan de buitenzijde, en een HPS Antraciet Matt-afwerking. Deze panelen zorgen voor een uitstekende isolatie en dragen bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw. Ze beschermen de opgeslagen aardappelen tegen temperatuurwisselingen en zorgen voor een stabiele opslagomgeving.

Wandrenovatie

Voor de wanden hebben we 120mm dikke panelen gebruikt aan de buitenzijde, met een HPS Juniper Green-afwerking. Deze panelen zijn niet alleen duurzaam, maar zorgen ook voor een sterk en robuust exterieur dat bestand is tegen de elementen.

Luchtdicht gebouwd

Door het gebouw luchtdicht te bouwen, hebben we ervoor gezorgd dat de opgeslagen aardappelen in een gecontroleerde omgeving worden bewaard. Dit draagt bij aan het behoud van de kwaliteit van de aardappelen gedurende langere tijd.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven