ZUTPHEN

ZUTPHEN

Dak- en wandrenovatie

Lees meer over ZUTPHEN

Renovatie

Deze schuur/berging heeft VIEMAT in een nieuw jasje gestoken. De verdiepingsvloer, de dakconstructie en het dak zijn vervangen. 

Verrichte werkzaamheden

Vervanging 

VIEMAT heeft de verdiepingsvloer, de spanten en gordingen vervangen. Dit zorgt voor een veilige basis en structuur.

Montage

Om de gevel een nieuwe uitstraling te geven is er gekozen voor bekleding met douglas zwart Zweeds Rabat. Deze houten planken geven een warme en natuurlijke uitstraling.

De dakpanelen zijn vervangen door een 5-noks trapezium paneel van FALK in de kleur antraciet grijs. Deze dakpanelen bieden isolatie en bescherming tegen weersinvloeden.

Afwerking

De renovatie omvat ook de installatie van een zinken goot. Dit draagt bij aan de afvoer van regenwater en geeft een stijvolle afwerking aan de dakranden.

Viemat Montage – de experts in bouwen

Ben je geïnspireerd geraakt door ons werk en wil je de mogelijkheden verkennen op het gebied van nieuwbouw of renovatie? Bij Viemat Montage staan we klaar om jouw ideeën en plannen werkelijkheid te maken.

Ons team van ervaren vakmannen staat vol enthousiasme paraat om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw behoeften voldoet. Of je nu een specifiek project in gedachten hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar de vele mogelijkheden, wij zijn er om jou te adviseren.

Neem contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om jouw project realiteit te maken. Jouw visie, onze vakmanschap!

Waarom VIEMAT?

Viemat bestaat uit twee bedrijven

Bij Viemat Bouwmaterialen kun je terecht voor alle materialen die je nodig hebt voor o.a. wand- en gevelmontage.

Viemat Bouwmaterialen

Via Viemat Montage realiseren we projecten die betrekking hebben tot wand en gevelmontage. Net zo makkelijk!

Viemat Montage

Viemat Montage
Naar boven